Myynnin tukimateriaalit

GEF Aurinkovoimaloiden toimituskuvaus

GEF -Aurinkovoimaloiden toimituskuvauksessa kerromme kattavasti toimituksistamme. 

Toimituskuvakseen olemme luoneet valmista yleistietoa ja tuotetietoja markkinointia tukemaan, jota jälleenmyyjänä ja kumppanina voit vapaasti lainata esimerkiksi tarjouksien liitteeksi.

Pyrimme pitämään Toimituskuvauksen tiedot mahdollisimman hyvin päivän tasalla.

Otamme mielellämme vastaan GEF -Aurinkovoimaloden toimituskuvaukseen liittyviä sisältötoiveita.

GEF Kumppaniohjelma ja GEF Laatulupaus

Liittymällä GEF Kumppaniohjelmaan saat parhaat mahdolliset välineet menestyä luotettavana aurinkovoimalajärjestelmien toimittajana ja vahvistat yrityksesi laadukasta  mielikuvaa kuluttaja-asiakkaittesi mielissä. 

GEF Laatulupaus kertoo asiakkaille GEF -tuotteiden, toimituksen ja asennuksen toteutumisesta vastuullisesti. Sen tarkoituksena on helpottaa asiakkaiden ostopäätöksen tekemistä sekä auttaa GEF Kumppaneita perustelemaan yrityksensä olevan heille paras mahdollinen toimittaja. 

GEF Laatulupaus esittely

GEF Kumppanimateriaali

Voit käyttää logoa esimerkiksi verkkosivuillasi. Logo on myös saatavilla auto- tai ikkunatarrana.

Lataa logot käyttöösi tästä

 

Tilaa GEF Kumppanimateriaalit suoraan mainostoimistosta

Asennuspaikan asennustaulu- tai mainosteline malli

Voit tilata omalle yrityksellesi kustomoitua kumppanimateriaalia mainostoimisto Selektiltä. Kysy tarjouspyyntö osoitteesta selekti@selekti.fi

Tutustu esimerkkimateriaaleihin:

Asennus Flyer A5 – lähialueelle jaettava mainoslehtinen

Roll-up – messuille ja tapahtumiin 

Asennustaulu – tienvarteen asennuksen ajaksi laitettava mainoskyltti

T-paita – osoita olevasi GEF Kumppani. Takana GEF, edessä oma logo

Lisäksi saatavalla kotisivut, jättikyltti toimipaikan seinään, sekä kaikki muut ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän mainostoimiston palvelut. 

Hinnasto 2023

Muut painomateriaalit

Näin saat materiaalin käyttöösi omalla logollasi:

  • Lähetä yrityksesi logo ja haluamasi yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen: selekti@selekti.fi Logo mielellään vektorimuotoisena ja värillisenä (sopivimmat tiedostopäätteet: .pdf, .ai)
  • Saat paino-/tulostusvalmiin originaaliaineiston sähköpostiisi omilla tiedoillasi, jos haluat hoitaa painatukset itse.
  • Saat materiaalin halutessasi myös valmiiksi painettuna tai tulostettuna. Kerro, mitä materiaalia haluat ja kuinka paljon sekä toimitusosoite.
  • Saat haluamistasi materiaaleista vedoksen tarkistettavaksi ja paino-/tulostushinnat ennen toteutusta.
  • Sinun maksettavaksesi tulee ainoastaan paino- tai tulostustyön osuus.

Vastuullisuus

GEF:fillä on pitkäaikaiset, vakiintuneet toimittajasuhteet Tier-1 -tason toimittajiin. Hankinnoissa tarkastellaan paneelien lisäksi kaikkien voimalakomponenttien taustat sekä niiden toimitusketjut.

Vastuullinen, sertifioitu toimitusketju

GEF-paneelien sopimusvalmistajat todistavat, etteivät he suvaitse minkäänlaista syrjintää ja noudattaa YK:n maailmanlaajuisia ihmisoikeuksia läpi toimitusketjun. GEF-aurinkopaneelien valmistajalle on myönnetty ISO- ja OHSAS-sertifikaatit laadun, ympäristön sekä terveyden ja turvallisuuden osalta. Tehdyt auditoinnit sekä jatkuva kommunikointi valmistajan kanssa lisäävät luottamusta valmistajaan.

Aurinkovoimaloiden kiinnikkeet valmistetaan Suomessa. Teräksestä valmistetut Rauli-kiinnikkeet sekä alumiiniset Orima-kiinnikkeet valmistetaan Orimattilassa. GEF:n palvelutarjontaan kuuluva GEF Vision Energianhallintapalvelu on Suomessa suunniteltu ja palvelun tiedonsiirtolaite valmistetaan Suomessa. Vastuulliset toimet hiilidioksidipäästöjen suhteen on huomioitu myös logistiikkakumppanin valinnassa.

Inverttereistä Fronius valmistetaan Itävallassa ja Growatt Kiinassa.

GEF:n tuotetarjonnassa on ainoastaan yksikidepaneeleita

GEF on luopunut monikidepaneelien jakelusta piin alkuperän heikon selvitettävyyden vuoksi. Yksikidekennon valmistusprosessi on monikidekennoa vaativampi, ja prosessissa käytetyn piin alkuperän valvominen on näin ollen selkeämpää. 80 % maailman polypiin tuotannosta tapahtuu Kiinassa ja teollista polypiin tuotantoa ei ole Suomessa lainkaan.