Jälleenmyyjille - Aurinkopaneelit

GEF -aurinkopaneelit

GEF -aurinkopaneelit ovat maailman johtavien aurinkopaneelivalmistajien tuotteita. Kartoitamme jatkuvasti maailman kärkivalmistajien huippulaadukkaita komponentteja ja hankimme aurinkopaneelit luotettavilta, sertifioiduilta ja vastuullisesti toimivilta valmistajilta.

GEF -brändillä myytävät aurinkopaneelit ovat premium-luokan täysmustia half-cut-paneeleita, jotka antavat asiakkaan aurinkovoimalalle ylellisen ilmeen ja nostavat kiinteistön arvoa. 

GEF -aurinkopaneeleille on saatavilla suomenkielinen datalehti. GEF -aurinkopaneelin infotarra on myös suomeksi. 

Myynnissä olevia GEF -aurinkopaneeleita

GEF-410-HM108 LP Black

Premium-luokan GEF-410-HM108 yksikide aurinkopaneelit soveltuvat erityisen hyvin keskikokoisiin ja suurempiin voimaloihin, joissa kattopinta-alalta saatava tehontuotto halutaan maksimoida ja paneelikentän kokomusta väri antaa lisäarvoa. 

GEF-410-HM108 yksikidepaneeleille myönnetään 15 vuoden tuotetakuun lisäksi 30 vuoden lineaarinen tehontuottotakuu. 

 

GEF-420-HN108-F30 Black

GEF-420-HN108-F30 Black on huippulaadukas, täysin musta, N-tyypin half-cut-yksikide aurinkopaneeli. N-tyypin aurinkopaneelit kestävät hyvin auringon valoa, verrattuna P-tyypin paneeliin, joka tulee ilmi parantuneena tehontuottotakuuna erityisesti aurinkopaneelin vanhentuessa.

Korkean hyötysuhteen aurinkopaneeli on erityisen hyvin soveltuva paneeli keskikokoisiin ja suurempiin voimaloihin, joissa kattopinta-alalta saatava tehontuotto halutaan maksimoida ja paneelikentän kokomusta väri antaa lisäarvoa.

GEF-420-HN108-F30 Black-yksikidepaneelille myönnetään perinteisen tuotetakuun lisäksi 30 vuoden lineaarinen tehontuottotakuu. Tuotetakuu on voimassa 15 vuotta.

 

GEF-XXX-HM108 F30 Black?

GEF Aurinkopaneelin koodinimi kertoo jo pienellä vilkaisulla oleellisia tietoja aurinkopaneelin ominaisuuksista.