Sähköauton lataus

Lataa sähköauto silloin, kun se on sinulle edullisinta

Käytä tuottamasi aurinkosähkö mahdollisimman tehokkaasti tai ohjaa kodin sähkönkäyttöä muuten taloudellisesti välttäen kalliit tunnit. GEF Vision ohjattava sähköauton latauspaketti antaa sinulle täydet avaimet järkevään sähkönkäytön ohjaukseen.

GEF Vision -ohjattava LAPP Wallbox -latausasema

LAPP latausaseman avulla lataat sähköauton kätevästi ja nopeasti kotona. Kiinteä latausasema sopii hybridi- ja sähköautojen lataukseen type 2 -liitännällä. Laite on saksalaista laatua, luotettava ja turvallinen. Jopa 11 kW:n latausteholla voit ladata sähköautosi viisi kertaa nopeammin kuin tavallisesta pistorasiasta.

Lataa silloin kun se on edullisinta

Saat LAPP-latausaseman mukana GEF Vision -energianhallintapalvelun. GEF Visionin avulla saat ohjattua latauksen aina vaivattomasti edullisimpaan hetkeen. Ohjauksessa voidaan ottaa huomioon pörssisähkön SPOT-hinnan lisäksi oma aurinkosähkön tuotanto, aikaohjaus yöaikaan tai vaikkapa kiinteistön sen hetkinen muu sähkönkäyttö.

Paketti sisältää:

– Latausaseman LAPP Wallbox Home Pro
– GEF Vision -ohjauskomponentit

Verollinen suositushinta 829 €

Paketti ei sisällä latauskaapelia eikä asennusta. 

Kolmen vuoden sopimuskauden jälkeen GEF Vision kulutusohjauksen liittymämaksu 60€/vuosi (alv 24%).

GEF Vision -ohjattava sähköauton latausasema WallBe LEO

Wallbe LEO on helppokäyttöinen, luotettava ja turvallinen sähköauton latausasema. Seinään asennettava Plug & Charge -asema lataa autosi nopeasti ja helposti. LEO on täydellinen ratkaisu kotitalouksille.

 • Nopea, helppo ja mukava
 • Intuitiivinen ja kustannustehokas kytke ja lataa -ratkaisu (Plug & Charge)
 • Helppo asentaa
 • Huoltovapaa
 • Soveltuu asennettavaksi autotalleihin ja autokatoksiin sekä ulkotiloihin.

GEF Vision -energianhallintapalveluun yhdistettynä lataat autoasi silloin, kun se on edullisinta

GEF Kulutusohjauksella saat ohjattua latausaseman kulutuksen parhaimpaan hetkeen. Monipuolisessa ohjauksessa voidaan ottaa huomioon vaikkapa oma aurinkosähkön tuotanto tai sähkön markkinahinta.

Fronius Wattpilot sähköauton laturi

Fronius Wattpilot on älykäs latausratkaisu, joka mahdollistaa aurinkoenergian hyödyntämisen sähköauton latauksessa. Ylijäämäaurinkoenergialla autoa voidaan ladata erittäin kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Fronius Wattpilot Home 11 J -laturi on tarkoitettu kotitalouksille kiinteään asennukseen. Laitetta voidaan käyttää Solar.wattpilot -sovelluksella, josta näkee samanaikaisesti myös yleiskatsauksen latausprosessista. Älykkäässä Plug & Play -latausratkaisussa on kaksi eri latausvaihtoehtoa: Eco ja Next Trip.

Fronius Wattpilot -laturin parhaat puolet

 • Kustannustehokas lataus ylijäämäaurinkoenergialla
  Ylijäämäaurinkoenergiaa voidaan hyödyntää sähköauton akkujen lataamiseen täysautomaattisen 1/3-vaihekytkennän ansiosta. Tällöin saavutetaan korkeampi omavaraisuusaste ja aurinkosähköjärjestelmän lyhyempi takaisinmaksuaika.
 • Wattpilot -sovellus
  Wattpilot voidaan käynnistää Solar.wattpilot-sovelluksella (iOS ja Android) muutamalla klikkauksella. Lisäksi latausasetuksia voidaan muuttaa ja latausprosessia seurata.
 • Kaksi erilaista lataustilaa: Eco ja Next Trip
  Mieltymyksistä riippuen sähköautoa voidaan ladata joko erittäin ympäristöystävällisesti tai tavalla, joka on täydellisesti räätälöity seuraavaa matkaa varten.
 • Verkkoyhteys WLAN:n kautta

CTEK CHARGESTORM®

EDISTYKSELLISIN SÄHKÖAUTOLATURI TÄYSSÄHKÖ- JA PLUGIN-HYBRIDIAUTOILLE

CHARGESTORM® CONNECTED 2 on huippuluokan sähköautolaturi, joka on suunniteltu ennen kaikkea turvalliseksi ja helppokäyttöiseksi. Se sopii erinomaisesti kotitalouksille, yrityksille, pysäköintipalveluiden tarjoajille ja taloyhtiöille, ja se täyttää kaikki tarvittavat tekniset turvallisuusstandardit. Sähköautolaturia on saatavana useilla eri lataustehoilla ja eri mallisilla pistokkeilla/latauskaapeleilla.

Ctek Chargestorm sähköautolaturi kytketään Internetiin Ethernet-kaapelin välityksellä. Jos Ethernet-kytkentää ei ole käytettävissä, laitteeseen saa tarvittaessa myös 3G/4G-modeemin lisävarusteena. Internet-yhteyttä tarvitaan portaalipalveluiden käyttämiseen ja sovelluksella tapahtuvaan toimintojen hallintaan.

Ctek Chargestorm sähköautolaturi on integroitavissa kaikkiin suurimpiin sähköautojen latausratkaisuihin.

 • Latausteho säädettävissä sovelluksen tai ohjelmiston
  välityksellä
 • Dynaaminen kuormituksen tasapainotuksen tuki
  NanoGrid™-verkon kautta
 • Sisäinen sulake, AC- ja DC-maattovian tunnistus,
  sisäinen energiamittari
 • Vaivaton asennus, lukolla suojattu huoltokansi
 • Seinälle tai tolppaan asennettava
 • Käyttölämpötila -30 °C… +50 °C
 • RFID-lukija
 • OCPP 1.5/1.6
 • IP54 ja IK10
 • 2 vuoden takuu

NRGkick -latauslaite

Enemmän kuin WallBox

NRGkick yhdistää ladattavan hybridi- tai sähköauton kotilatausaseman (wallbox) ja matkalaturin parhaat puolet – siinä on teho ja siirrettävyys samassa paketissa. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen latauslaite. Liitettävyytensä ansiosta sitä pystytään käyttämään lähes kaikkialla missä sähköä on tarjolla aina 22 kW lataustehoon asti. Latauslaite tarjoaa myös lukuisia smart-ominaisuuksia optiona.

Ominaisuudet

 • Integroitu vikavirtasuoja
 • Automaattinen adapterin tunnistus
 • Säädettävä latausvirranmäärä
 • Kolmivaihelataus
 • Bluetooth & puhelinapplikaatio*
 • Automaattinen Type2-liittimen lukitus ehkäisemään ilkivaltaa ja varkauksia

CTEK NJORD GO -laturi

CTEK NJORD GO on siirrettävissä oleva 11 kW:n latauslaite sähköautoille. Sen avulla sähköajoneuvo ladataan nopeasti ja luotettavasti niin kotona kuin liikkeellä ollessa. Laturia voi käyttää CTEK-sovelluksella, jolla hallitaan joustavasti lataustehoa ja -aikataulua Bluetoothin tai WiFin välityksellä.

Älykäs, helppokäyttöinen ja helposti siirrettävä

NJORD GO on kestävä, kevyt ja mukaan otettavissa oleva sähköautojen latauslaite. Siinä on tyypin 2 latauspistoke ja 11 kW:n latausteho. Virtakaapelin pituus on 1,5 m ja sähköauton latauskaapeli 5 m. Laite kytketään suoraan kolmivaiheeseen voimavirtapistorasiaan (CEE). Kiinteitä asennuksia ei tarvita. Latauksen tila on selkeästi näkyvillä laitteen etupaneelissa.  NJORD GO:ssa on huippuluokan konvektiojäähdytysteknologia, joten suurella teholla lataaminen onnistuu jopa korkeassa ympäristön lämpötilassa ollessa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille viesti, valitaan yhdessä sinulle sopiva latausratkaisu.