GEF Laatulupaus

GEF Laatulupaus on tae laadusta, luotettavuudesta ja vastuullisuudesta

GEF:in toimittaman tuotteet ovat korkealaatuisia. Olemme toimineet vihreän energian alalla jo vuodesta 2010 lähtien. GreenEnergy Finland Oy:n emoyhtiö Oy Flinkenberg Ab maahantuo aurinkopaneelit ja invertterit suoraan niiden valmistajilta. 

Oy Flinkenberg Ab on luotettava ja pitkäikäinen perheyhtiö, se on harjoittanut teknistä tukkukauppaa jo vuodesta 1921. Toimitusketjun läpinäkyvyys tuo turvan ja selkeyden pitkän elinkaaren tuotteiden mahdollisissa takuuasioissa. 

GEF Laatulupaus varmistaa sen, että toimitusketju on luotettava koko pituudeltaan, aina suunnittelusta voimalan käyttöönottoon saakka.

GEF Laatulupaus tarkoittaa seuraavia asioita

Suunnittelu

Saat aina ehdotuksen järkevästi mitoitetusta  voimalaratkaisusta, jossa on huomioitu omat tavoitteesi, oma sähkönkäyttösi,  voimalan sijaintiolosuhteet ja parhaat tekniset ratkaisut. Sinulla on mahdollisuus liittää voimalaan tuotannon seurannan lisäksi myös reaaliaikainen kulutusmittaus ja sähkönkäytön ohjaus (GEF Vision Kulutusohjaus), jonka avulla saavutettavissa olevat säästöt kasvavat entisestään. Sähkönkäytön ohjaus on mahdollista liittää voimalaan myös myöhemmin.

Saat tarjouksen valikoiduista tuotteista ja asennustyöstä. Toimitettavat tuotteet edustavat markkinoiden parhaimmistoa ja ne on valikoitu huolella. Tehty ratkaisuehdotus on aina turvallinen ja noudattaa standardeja ja turvallisuusmääräyksiä.

Asennus

Aurinkovoimalan soveltuvuus asennuskohteeseen varmistetaan aina. Katolle asennettaessa otetaan huomioon sen kunto ja materiaali, mahdolliset varjostumat sekä turvaetäisyydet.

Asennus tehdään hyvää asennustapaa, palo- turvallisuus- ja työturvallisuusmääräyksiä noudattaen.

GEF Aurinkovoimaloissa käytetään suomalaisiin sääolosuhteisiin soveltuvia tuotteita ja asennustarvikkeita.

Käyttöönotto

GEF Aurinkovoimalan asennukseen sisältyy opastus laitteiston käyttöön, tuotannon seuraamiseen ja mahdolliseen sähkönkäytön ohjaamiseen. GEF Kumppanisi on tukena uuden aurinkovoimalasi käyttöönotossa.

Asentajasi huolehtii voimalan verkkoon liittämiseen liittyvistä toimenpiteistä ja tekee ilmoituksen verkkoyhtiölle. Saat asentajalta myös mittauspöytäkirjan.

Asennuksen yhteydessä asentaja huolehtii mahdollisten tuoterekisteröintien aktivoinneista. Saat opastuksen aurinkovoimalasi käyttöön, tuotannon seuraamiseen ja mahdollisten sovellusten hallintaan. Saat myös kirjallisen GEF Aurinkovoimalan käyttö- ja huolto-ohjeen.

Muistathan tehdä sopimuksen ylimääräisen sähkön myynnistä valitsemasi sähköyhtiön kanssa.

Takuu

GEF Laatulupaus takaa tuotteille luotettavat tuotekohtaiset takuut. Esimerkiksi kotimaisten kiinnitysjärjestelmien takuu on 30 vuotta. Asennustyöllä on aina vähintään kahden vuoden takuu. Saat takuukortin täytettynä asennuksen jälkeen.

GEF Kumppani on tukenasi jatkossakin

Jos aurinkovoimalan toiminnasta tai siihen liittyvistä asioista ilmaantuu kysymyksiä, ota yhteyttä GEF kumppaniisi.