Aurinkovoimalan invertterit

Growatt on yksi maailman 10 suurimmasta invertteribrändistä ja se on maailman ykkönen kotitalouksille suunnattujen
invertterien toimittajana.  Growatt on toimittanut yli 3,8 miljoonaa invertteriä yli 150 maahan.

Fronius on perheyritys, jolla on pitkät perinteet tehoelektroniikassa. Solar Energy Division on toiminut aurinkosähköalalla jo vuodesta 1992. Vuonna 1945 esitellystä ensimmäisestä akkulaturista lähtien Fronius on asettanut maailmanlaajuisia standardeja innovaation, laadun ja tehonmuuntamisen alalla.

 

Invertterien takuut ja lisätakuiden aktivoinnit

GEF on aktivoinut valmiiksi Growatt inverttereiden 10 vuotisen takuun MOD- luokan inverttereille ja MID- inverttereille 20kW kokoluokkaan saakka. Tätä isommissa luokissa takuu on 5 vuotta, joka on lisämaksusta laajennettavissa 10 vuoteen.

1.9.2023 jälkeen rekisteröityjen Fronius-inverttereiden ilmainen takuu on nyt jopa 10 vuotta. Ilman laiterekisteröintiä täysi takuuaika on 2 vuotta. Rekisteröimällä invertterin Solar.webissä takuu on 5 vuotta Warranty plus + 5 vuotta materiaalitakuuta kokoluokille 0-12.5 kW. Tätä suuremmille rekisteröidyille inverttereille takuu on 2 vuotta Warranty Plus + 5 vuotta materiaalitakuuta. Maksusta Fronius takuun voi pidentää jopa 20 vuoteen. Huolehdi loppuasiakkaan Fronius-invertterin rekisteröinnistä tai rekisteröi laite itse osoitteessa: www.solarweb.com. Tarkemmat tiedot ja takuuehdot löydät täältä