GEF Planter - Aurinkovoimalan suunnitteluohjelma

GEF -sopimuskumppanina saat käyttöösi helppokäyttöisen GEF Planter -palvelun kohteen aurinkopaneelimäärän, aurinkopaneelien sijoittelun ja oikean invertterikokoluokan suunnitteluun. GEF Planter -palvelusta saat suoraan investointitukihakemuksen liitteet ja takaisinmaksuaikalaskelman. 

GEF Planter on suomen/englanninkielinen, helppokäyttöinen sijoittelu- ja tuotannon mallinnusohjelma, jonka tarjoamme sopimuskumppaneillemme käyttöön veloituksetta.  

GEF Planter -ohjelmaan on mahdollista syöttää sähköyhtiöltä saatava tuntikohtainen kulutusprofiili ja suhteuttaa suunnitellun aurinkovoimalan tuotanto kiinteistön todelliseen kulutukseen. Kulutustusprofiilin avulla on nähtävillä myös verkkoon syötetyn sähkön osuus, joka tuo usein haluttua tarkkuutta takaisinmaksuajan arviointiin. Yritys- ja maatalouskohteissa ohjelmasta tulostettavat raportit toimivat sellaisenaan tukihakemusten liitteenä.  

Kotitalousasiakkaiden kohdalla tuotantoennuste on nopea tehdä ja se tuo tarjoukseen asiakkaiden usein kaipaamaa ymmärrystä oman voimalan tuotannosta. Tuotantoennuste tarjottavilla komponenteilla tarjoaa mainion keinon erottautua kilpailijoista.   

Mikäli haluat GEF Planterin käyttöösi, kerro siitä meille tuki@gef.fi tai 010 325 9000.