Aurinkopaneelit & tuotteet

Aurinko on erinomainen energianlähde, joka tuottaa sähköä Suomessakin alkukeväästä loppusyksyyn. Aurinkovoimala ei aiheuta päästöjä tai meluhaittoja eikä siinä ole liikkuvia osia, joten se on käytännössä huoltovapaa. Suomessa aurinkovoimalat tuottavat valoisan kesän ansiosta yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Aurinkokennon teho laskee lämpötilan noustessa, joten olosuhteemme ovat mitä mainioimmat aikaisesta keväästä myöhään syksyyn. Aurinkosähkön tuotanto on yleistynyt ja tuotanto on tuplaantunut vuosittain Suomessa.

GEF-aurinkopaneelit on valmistettu Suomen olosuhteisiin ja ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita. Aurinkopaneelit ovat toimintavarmoja ja pitkäikäisiä. Erityisesti luotettavuus ja varmuus tekeekin niistä kannattavan sijoituksen, jonka arvo nousee sähkön hinnan jatkaessa nousuaan.

GEF-aurinkopaneeleilla on 30 vuoden tehontuottotakuu. Se tarkoittaa sitä, että 30 vuoden jälkeen aurinkopaneelit tuottavat vähintään 80 %:a alkuperäisestä tehostaan. Aurinkopaneeleiden käyttöiäksi voidaan arvioida jopa 40 vuotta. 

Toimittamamme GEF-aurinkopaneelit ovat tyypiltään yksikidepaneeleita, jotka on helppo tunnistaa kennon mustasta väristä. Yksikidepaneeleiden kokonaan musta väri, paneelin kehys ja kiinnikkeet, muodostavat paneelikentästä erittäin tyylikkään ”saumattoman” kokonaisuuden.

Yksikidepaneelit ovat tehokkaita joten katon pinta-alan saa hyödynnettyä erinomaisesti. Yksikidekennon valmistusprosessi on monikidekennoa vaativampi, ja prosessin vastuullisuuden valvominen on näin ollen mahdollista. GEF-aurinkopaneeleille on myönnetty sertifikaatit laadun, ympäristön sekä terveyden ja turvallisuuden osalta.

Aurinkopaneelien teho

Aurinkopaneeleita valitessa on hyvä ymmärtää termien kWp ja kWh merkitys. Aurinkopaneelin nimellisteholla tarkoitetaan sitä sähkötehoa, jonka paneeli tuottaa standardiolosuhteissa. Hetkittäinen huipputeho voi olla jopa nimellistehoa korkeampi.  

Nimellistehon yksikkönä käytetään yksikköä Wp (kWp = 1000 Wp). 1 kWp (teho STC- olosuhteissa) tuottaa asennuspaikasta ja lämpötilasta riippuen jopa 900 kWh vuodessa.

Esimerkiksi 5 kWp omakotitalovoimala voi tuottaa 4500 kWh vuodessa. 

Aurinkokennon teho laskee lämpötilan noustessa, joten olosuhteemme ovat mitä mainioimmat aikaisesta keväästä myöhään syksyyn.Laadukkaat komponentit – turvallinen investointi ja kestävä voimala

Hankimme aurinkopaneelit luotettavilta, sertifioiduilta ja vastuullisesti toimivilta valmistajilta. Aurinkopaneeleilla on 12 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden tehontuottotakuu. Inverttereillä on seitsemän ja RAULI All Black -kiinnitysjärjestelmillä 30 vuoden takuu.
 

Aurinkopaneelit

Toimittamamme GEF-aurinkopaneelit ovat tyypiltään yksikidepaneeleita, jotka on helppo tunnistaa kennon mustasta väristä. Yksikidepaneeleiden kokonaan musta väri, paneelin kehys ja kiinnikkeet, muodostavat paneelikentästä erittäin tyylikkään ”saumattoman” kokonaisuuden.

Yksikidepaneelit ovat tehokkaita joten katon pinta-alan saa hyödynnettyä erinomaisesti. GEF-aurinkopaneeleille on myönnetty sertifikaatit laadun, ympäristön sekä terveyden ja turvallisuuden osalta.

Puolikenno (half-cut) -paneelissa paneelin kennot ovat puolitettu, mikä mahdollistaa tehokkaamman energiantuotannon.

Rinnakkaisten kennojen (kaksoismoduulirakenne) ansiosta paneeli tuottaa enemmän energiaa varjostuessaan sekä aamuisin ja iltaisin auringon ollessa matalalla. Toisen puolen varjostuessa toinen puoli jatkaa toimintaansa. Esimerkiksi keväällä lumien sulaessa yläosa tuottaa jo täydellä teholla kun alaosa on vielä lumen peitossa. Uudet, N-Tyypin paneelit (GEF-420-HN1O8 F30 Black ja Tiger Neo N-type 54HL4-B 400-420W) kestävät erityisen hyvin auringon valon aiheuttamaa kulumista, joka tulee ilmi parantuneena tehontuottotakuuna.

GEF-420-HN108 F30 Black N-tyypin aurinkopaneeli asennettuna.

Aurinkopaneeli GEF-420-HN108 F30 Black

Uusi N-tyypin aurinkopaneeli.

Aurinkopaneeli GEF-410-HM108 F30 LP Black

Aurinkopaneeli Tiger Neo N-type 54HL4-B 400-420W

Uusi N-tyypin aurinkopaneeli.

Aurinkopaneeli Beyondsun TSHNM-108HV-425W Black Frame

Uusi N-tyypin aurinkopaneeli. Valkoinen pohja, mustat kehykset.

Aurinkopaneeli Hanover all black mono 380W

rauli-komponentti-11-2019-lr-jpg-13-1-ovjmjsyndux3k73w8401uo1ldynjw6qu69a8rdclh4

RAULI-harjakattokiinnikkeet

Suomessa suunnitellut ja valmistetut RAULI All Black -harjakattokiinnikkeet ovat tyylikkäät ja kokonaan mustat. Ne on suomalaisesta suurlujuusteräksestä valmistettu. Kiinnikkeet kestävät varmasti Suomen sääolosuhteet, joten tuuli- tai lumikuormista ei aiheudu vaaraa. Kiinnitysjärjestelmän asentaminen on turvallista sekä asentaja- ja kattoystävällistä. Kiinnitysjärjestelmällä on 30 vuoden takuu.

inukooste500_300-q02arwxt4awx8zdeqqz9c6vcd5z23pxz82c2v0ycoo

Growatt- ja Fronius-invertterit

GEF-Aurinkovoimalan invertterinä toimii Growatt- tai Fronius-invertteri. Growatt on palkittu, kompakti ja nopeasti asennettava invertteri, jolla on jopa 10 vuoden takuu. Fronius puolestaan erittäin kestävä, Itävallassa valmistettu laatutuote. GEF-jälleenmyyjät ovat Froniuksen kouluttamia sertifioituja asentajia.

komponentitkooste500_300-q02avncq9m0xd7y5xv2wqqy9b9kjofrlejmihlf1yw

Komponentit

GEF Aurinkovoimalaan sisältyy aurinkopaneelien, invertterien ja kiinnikkeiden lisäksi kaikki voimalan käyttöön ottoon tarvittavat materiaalit, kuten turvakytkimet, pikaliittimet, varoitustarrat ja kaapelit. Myös pienten osien osalta on kiinnitetty huomiota niiden korkeaan laatuun.

GEF Vision -ohjattava sähköauton latausasema

Wallbe LEO on helppokäyttöinen, luotettava ja turvallinen sähköauton latausasema. Seinään asennettava Plug & Charge -asema lataa autosi nopeasti ja helposti. LEO on täydellinen ratkaisu kotitalouksille.

  • Nopea, helppo ja mukava
  • Intuitiivinen ja kustannustehokas kytke ja lataa -ratkaisu (Plug & Charge)
  • Helppo asentaa
  • Huoltovapaa
  • Soveltuu asennettavaksi autotalleihin ja autokatoksiin sekä ulkotiloihin.

GEF Vision -energianhallintapalveluun yhdistettynä lataat autoasi silloin, kun se on edullisinta

GEF Kulutusohjauksella saat ohjattua latausaseman kulutuksen parhaimpaan hetkeen. Monipuolisessa ohjauksessa voidaan ottaa huomioon vaikkapa oma aurinkosähkön tuotanto tai sähkön markkinahinta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, niin suunnitellaan sinulle toimiva ja tehokas aurinkovoimalaratkaisu. Saat sen luotettavasti avaimet käteen -pakettina.

Yhteistyössä