Aurinkovoimala säästää sähkölaskussa ja nostaa kotisi arvoa

Aurinko on erinomainen energianlähde, joka tuottaa sähköä Suomessakin alkukeväästä loppusyksyyn – yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Aurinkosähkön tuotanto onkin tuplaantunut vuosittain Suomessa. Hyödynnä sinäkin auringon ilmainen energia.

GEF Aurinkovoimalan ja älykkään kokonaisratkaisun avulla saat siitä entistä enemmän hyötyä omaan energiankäyttöösi ja säästöä energiakuluihin.

Älykkäät aurinkovoimalat korkealaatuisin tuottein avaimet käteen -periaatteella​

  • Luotettava jälleenmyyjämme mitoittaa ja suunnittelee tarpeisiisi sopivan aurinkovoimalan.
  • Täydennä aurinkovoimalaasi GEF Vision -energianhallintapalvelun tarjoamilla mahdollisuuksilla.
  • Saat tarjouksen, halutessasi myös rahoituksella.
  • Tarvikkeet toimitetaan pihaasi ennen sovittua asennusajankohtaa.
  • Aurinkovoimalan asennus, käyttöönotto ja käytön opastus
  • Saat laskun, jossa on eritelty kotitalousvähennyksen osuus – hyödynnä se verotuksessasi!
  • Tuotat puhdasta ja ilmaista energiaa suoraan omaan käyttöösi helposti – seuraat ja säästät!
  • Voit laajentaa voimalaasi ja GEF Vision -palvelua tarpeen mukaan.

Aurinkosähköjärjestelmän laatutuotteet edustavat viimeisintä tekniikkaa​

Toimitamme asennuspaikalle korkealaatuisista komponenteista koostetun valmiin tuotepaketin, jonka toimitussisällön jälleenmyyjä vahvistaa juuri tarpeisiisi soveltuvaksi. Näin asennus pääsee etenemään aikataulussaan ja voimala valmistuu tuottamaan uudelle omistajalleen vihreää aurinkosähköä.

GEF Vision -energianhallintapalvelu​

Helppokäyttöisen GEF Vision -energianhallintapalvelun avulla voit seurata reaaliaikaisesti aurinkosähkön tuotantoa ja sähkön kulutustasi. Älykkään kulutusohjauksen avulla saat hyödynnettyä mahdollisimman paljon itse tuottamastasi sähköstä omaan käyttöösi ja voit väistellä sähkön kalleimmat tunnit.

Miksi GEF-aurinkopaneelit?​

Säästät sähkölaskussa...​

Aurinkopaneeleilla tuotettu aurinkosähkö on ilmaista, josta et maksa energia- tai siirtohintaa, etkä myöskään sähkö- ja arvolisäveroa. Aurinkosähköjärjestelmät tuottavat jopa 7-10 % vuodessa ja sijoitus omaan voimalaan nostaa välittömästi kiinteistön arvoa. Aurinkovoimala on riskitön sijoitus.

Hyödyntämällä GEF Vision -energianhallintapalvelua lisäät järjestelmän tuottavuutta entisestään. 

Kokemus

GEF kartoittaa jatkuvasti globaaleilta markkinoilta hinta-laatusuhteeltaan parhaimpia aurinkopaneeleja ja inverttereitä, jotta et maksaisi liikaa aurinkovoimalastasi.

 

Parhaat tuotteet​

Olemme toimittaneet tuhansia voimaloita aina yli 1 MW kokoluokkaan saakka. Kokemuksellamme tuomme sinulle erittäin huoltovapaan ja tuotoltaan parhaan ratkaisun.

 
 

Katso kuinka helposti aurinkoenergia on sinun käytössäsi​

1. Kartoitus​

Valitse lähialueesi GEF-jälleenmyyjä tai ota yhteyttä meihin. Jälleenmyyjä on yhteydessä sinuun ja kartoittaa tarpeesi. Tämän jälkeen saat tarjouksen. 

2. Asennus

Sovittuna päivänä asennamme kotiisi aurinkopaneelit ja muut voimalan tarvitsemat laitteet sekä opastamme sinua voimalan toiminnasta ja ylläpidosta. 

3. Käyttö ja kirkkaampi huominen

Siinä kaikki. Olet virallisesti nyt aurinkosähkön tuottaja. Tuottamasi ylijäämäsähkön voit myydä haluamallesi  sähköyhtiölle ja omaan käyttöösi menevä sähkö säästää sinulle euroja ensimmäisestä auringonsäteestä alkaen.