Aurinkopaneelit

GEF Aurinkopaneelit

Aurinko on erinomainen energianlähde, joka tuottaa sähköä Suomessakin alkukeväästä loppusyksyyn. Aurinkovoimala ei aiheuta päästöjä tai meluhaittoja eikä siinä ole liikkuvia osia, joten se on käytännössä huoltovapaa. Suomessa aurinkovoimalat tuottavat valoisan kesän ansiosta yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Aurinkosähkön tuotanto on yleistynyt ja tuotanto on tuplaantunut vuosittain.

Koko Suomen kattava, koulutettu ja luotettava jälleenmyyjäverkostomme takaa sujuvan palvelun. Pyynnöstänne paikallinen GEF-jälleenmyyjä tulee kartoittamaan aurinkosähkön mahdollisuudet ja varmistamaan, että saat oikein mitoitetun aurinkovoimalan sinulle sopivassa aikataulussa.

Asennuksen yhteydessä saatte asiantuntevaa opastusta myös GEF Vision palvelun käyttöön ja GEF-jälleenmyyjä on tarvittaessa tukenasi myös asennuksen jälkeen.

Kun oikein mitoitettu ja ammattitaitoisesti asennettu voimala on asennettu, niin alat saamaan merkittävää säästöä sähkölaskuihin auringonvalosta.

Laadukkaat komponentit – turvallinen investointi ja kestävä voimala

Hankimme aurinkopaneelit luotettavilta, sertifioiduilta ja vastuullisesti toimivilta valmistajilta. Aurinkopaneeleilla on 12 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden tehontuottotakuu. Inverttereillä on seitsemän ja RAULI All Black -kiinnitysjärjestelmillä 30 vuoden takuu.

GEF Vision -palvelulle on myönnetty avainlippu.