Aurinkovoimaloiden akustot

Growatt ARK XH suurjänniteakkumoduuli

Growattin oma ARK-akkujärjestelmä toimii mutkitta Growatt XH Hybridi-inverttereiden kumppanina. 

Growatt ARK-akkujärjestelämä on modulaarinen ja akkumoduuleita voi lisätä helposti järjestelmään optimaalisen määrän. Growatt MOD-XH-sarjan invertterien yhteydessä tarvitaan vähintään kolme akkumoduulia, jolloin kokonaisteho on 7,68 kWh. Maksimissaan akkuja voidaan liittää yhteen seitsemän kappaletta, jolloin kokonaistehoksi muodostuu 17,92 kWh.

Growatt ARK-akusto voidaan sijoittaa lattialle tai kiinnittää seinään. Akkumoduulien suojausluokka on IP65.

Fronius Symo GEN24 & BYD-akustot

FRONIUS Symo GEN24 invertterien kumppaniksi toimitettavat BYD Battery Box Premium HVS -akut soveltuvat ON-Grid -aurinkovoimaloihin ja varavoimaratkaisuihin. Skaalautuvuutensa ansiosta HVS Battery Boxit ovat toimiva ratkaisu niin omakotitaloon kuin myös suurempiin teollisiin ja kaupallisiin sovelluksiin.

 

Battery Box Premium HVS koostuu 2–4 sarjaan kytketystä HVS-akkumoduulista. Boxin käyttökapasiteetti on 5,1–10,2 kWh. Akuilla on modulaarinen rakenne ja sitä voidaan laajentaa 2,6 kWh kerrallaan. Battery Boxeja voidaan skaalata myöhemmin tarpeen mukaan lisäämällä HVS-moduuleja tai rinnakkaisia HVS-pinoja. Maksimikapasiteetti saavutetaan kytkemällä rinnakkain kolme identtisestä Battery Box Premium HVS 10.2 -moduulipinoa.