Akustot aurinkovoimaloihin

Liittämällä aurinkovoimalaasi akuston, saat aurinkosähkön hyödyntämisen uudelle tasolle. Käyttämällä itse tuottamasi aurinkosähkön, saat järjestelmästä eniten hyötyä. Lataa päivällä ja käytä yöllä. Varastoi sähköä ja käytä silloin, kun energia muuten on kallista. Lataa sähköautosi huoletta ajojen välissä vaikka yöaikaan. Mahdollisuuksia on paljon.

Akustot voidaan liittää sähköverkkoon liitettyihin aurinkosähköjärjestelmiin. Turvalliset ja tehokkaat akustomme täydentävät tehokkaasti GEF Vision energianhallintapalveluamme.

Akustomme täyttävät tiukat turvallisuusmääräykset

Growatt ARK XH suurjänniteakkumoduuli

Growatt ARK-akkujärjestelmä on modulaarinen ja akkumoduuleita voi lisätä helposti järjestelmään optimaalisen määrän. Growatt MOD-XH-sarjan invertterien yhteydessä tarvitaan vähintään kolme akkumoduulia, jolloin kokonaisteho on 7,68 kWh. Maksimissaan akkuja voidaan liittää yhteen seitsemän kappaletta, jolloin kokonaistehoksi muodostuu 17,92 kWh.

Fronius Symo GEN24 & BYD-akustot

FRONIUS Symo GEN24 invertterien kumppaniksi toimitettavat BYD Battery Box Premium HVS -akut soveltuvat ON-Grid -aurinkovoimaloihin ja varavoimaratkaisuihin. Skaalautuvuutensa ansiosta HVS Battery Boxit ovat toimiva ratkaisu niin omakotitaloon kuin myös suurempiin teollisiin ja kaupallisiin sovelluksiin. Battery Box Premium HVS koostuu 2–4 sarjaan kytketystä HVS-akkumoduulista. Boxin käyttökapasiteetti on 5,1–10,2 kWh.

Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten aurinkosähköjärjestelmänne voisi antaa teille eniten hyötyä.