GEF vaihtaa toimitusjohtajaa vahvan kasvun vaiheessa

Nopeasti kasvava GreenEnergy Finland (GEF) vaihtaa toimitusjohtajaa vahvan kasvun vaiheessa.
 

GreenEnergy Finlandin Oy:n vt. toimitusjohtajaksi on nimetty Henrik Gayer, joka on toiminut myös yhtiön hallituksen jäsenenä. Gayer keskittyy vahvistamaan kasvua entisestään sekä jakamaan henkilöstölle vankkaa kokemustaan kehitys-, muutos- ja kasvujohtamisessa. Hän on aiemmin toiminut useiden kansainvälisten yritysten johtotehtävissä, mm.  Suomen Digital Equipment Corporation Oy:n ja Compaq Computer Oy:n toimitusjohtajana ja Siemens Osakeyhtiön Suomen ja Baltian tytäryhtiön hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana. Gayer on menestynyt myös yrittäjänä ja usean kymmenen yhtiön hallituksessa eri tehtävissä. Yrityksen uuden vakituisen toimitusjohtajan rekrytointi on aloitettu ja väistyvä toimitusjohtaja Jussi Teijonsalo tukee yhtiötä loppukevään aikana.
 

Hallituksen puheenjohtaja Christoffer Ehrnrooth kommentoi: "GEF on nyt siirtynyt entistä vahvempaan kasvuvaiheeseen. Olemme Jussin kanssa todenneet, että yhtiö tarvitsee jatkossa erilaisen toimitusjohtajan ja nyt on luonteva aika tehdä tämä muutos. Haluan kiittää Jussia arvokkaasta työstä yhtiön eteen ja haluan toivottaa hänelle onnea uusissa haasteissa.”
 

GEF jatkaa vahvaa kasvuaan ja keskittyy yhä enemmän energian digitalisaatioon, jossa yritys tunnistaa merkittävää globaalia vientiliiketoimintapotentiaalia esim. IoT-ratkaisuiden ja sähköajoneuvojen älykkään latausinfrastruktuurin ohella.
 

Lisätietoja: Hallituksen puheenjohtaja Christoffer Ehrnrooth +358 40 057 3599 christoffer.ehrnrooth@gef.fi 
 

GEF on Suomen johtava hajautetun energiantuotannon ekosysteemien ratkaisutoimittaja. Virtuaalivoimalaitos-ekosysteemit mahdollistavat hajautetun energiantuotannon- ja varastoinnin, sähköisten ajoneuvojen energiavirtojen ja joustokapasiteettiresurssien älykkään aggregaation ja skaalautumisen kiinteistötasolta keskitettyihin järjestelmäkokonaisuuksiin.

Miten voimme auttaa?

Palvelemme sinua kaikissa aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä.

Pyydä tarjous Yhteystiedot Tapaa meidät täällä