Älä jää varjoon. Sijoita aurinkoon.

GEF-aurinkosähköjärjestelmät yrityksille ja julkisiin kohteisiin

GEF Aurinkovoimala on kannattava sijoitus, joka tuottaa sähköä kymmeniä vuosia yhdellä kertainvestoinnilla. Taloudellisen säästön lisäksi oma aurinkovoimala tuo yrityksille ja organisaatioille myös imagollista kilpailuetua.

Asiantuntijamme suunnittelevat ja mitoittavat voimalan ja sen koon asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Näin taataan optimoitu sähköntuotto ja järkevä takaisinmaksuaika investoinnille. Yritys tai yhteisö voi hakea ELY-energiatukea energian säästöä, käytön tehostamista tai uusiutuvien energialähteiden käyttöä edistäviin investointi- ja kehittämishankkeisiin 25 % aurinkosähkövoimalaitosprojektin laskennallisista kustannuksista. Oikein suunniteltu ja toteutettu aurinkosähkövoimala tarjoaa jopa 7-10 % tuoton sijoitetulle pääomalle.

GEF tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita aurinkosähköjärjestelmiä liikekiinteistöihin valmiiksi asennettuna. Järjestelmien tehoalueet liikkuvat muutamista kilowateista useisiin megawatteihin. Käytämme vain alan parhaita komponentteja johtavilta kansainvälisiltä valmistajilta. Meillä on kokemusta vaativista toteutuksista ja pystymme viemään projektit läpi kustannustehokkaasti sovitussa aikataulussa.

Ole yhteydessä myyntipäällikköömme tai lähetä yhteystietosi sivun alareunassa olevalla lomakkeella, jolloin GEF-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä! 

Käsittelemme jokaisen tarjouspyynnön tapauskohtaisesti. Näin saamme suunniteltua parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiseen kohteeseen.

Joko teidän kunta on aurinkokunta?

Miten voimme auttaa?

Palvelemme sinua kaikissa aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä.

Pyydä tarjous Yhteystiedot Tapaa meidät täällä